Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Опис товару

Sous vide melissa 16310224 cy
Це інноваційний пристрій, який передає професійні методи SOUS VIDE на вашу домашню кухню. Метод SOUS, що означає 'у вакуумі' французькою мовою, дозволяє готувати їжу в щільно закриті вакуумні пакетики, приготовані на водяній бані на постійній низькій температурі. Завдяки цьому їжу готують рівномірно, підтримуючи свою вологість, аромат та харчові цінності. Використання цього методу робить навіть дешевші шматки м'яса, як філе шиї або плече, стають надзвичайно смачними та ніжними.

Циркулятор SOUS Vide не тільки простий у використанні, але й надзвичайно універсальний. Завдяки точному контролю температури (+/- 0,5 ° C) та можливістю встановити час приготування майже до 100 годин, цей пристрій ідеально підходить для приготування різних страв - від м'яса, риби, овочів до делікатних фруктів. Технологія Sous Vide дозволяє готувати кілька продуктів одночасно, що зручно, коли ви готуєте для більшої групи людей. Крім того, після приготування SOUS Vide ви можете швидко обсмажити м'ясо на сковороді, щоб отримати ідеальний карамелізований смак та зовнішній вигляд.
Властивості: Встановлення часу до 99 годин та 59 хвилин Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс користувача з світлодіодним дисплеєм полегшує контроль над процесом готування, забезпечує безпеку використання, автоматично вимкнено у випадку занадто мало води, компактної розміру та легкої ваги полегшує зберігання та транспортування адаптований до горщиків з мінімальною висотою 15 висоти см
Користувацькі характеристики | |
---|---|
Гарантійний термін (міс) | 6 |
Додаткова інформація | регулювання температури; таймер; світлодіодний дисплей |
Потужність | 800 Вт |
Розміри пристрою | 32,5 х 5,1 х 8,3 см |
- Ціна: 5 380 ₴